Menakur Sådan virker det

Overgangsalder uden ubehag

Menakur er et norsk udviklet produkt, som kan hjælpe med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Menakur anbefales dig, der ikke ønsker at bruge receptpligtig østrogenbehandling på grund af bivirkninger, men hellere vil have et naturligt alternativ.

Effektive ingredienser

Menakur indeholder ingredienser, der giver ernæringsmæssig støtte i denne periode med forandringer. Menakur er baseret på en kombination af virkestoffer, blandt andet rødkløver, som kan bidrage med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Menakur indeholder også magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrager til en normal funktion af nervesystemet og reduktion af træthed og udmattelse. B6-vitamin bidrager desuden til regulering af den hormonelle aktivitet.

Synergieffekt

Synergieffekten, der opstår ved regelmæssigt indtag af Menakur, kan være med at dæmpe generne i forbindelse med overgangsalder og i sidste ende sørge for, at din krop fungerer uden disse problemer.

Menakur og overgansalderenOvergangsalderen

De fleste kvinder kommer i overgangsalderen, når de er mellem 40 og 60 år. I denne livsfase falder østrogenproduktionen i takt med, at kvindens æggestokke gradvist holder op med at fungere, og til sidst stopper menstruationsblødningerne helt (menopause). De reducerede østrogenniveauer kan medføre en række forskellige gener. Hedeture, nattesved og søvnforstyrrelser som følge af nattesved er blandt de mest almindelige. 4 ud af 5 kvinder får gener i løbet af overgangsalderen.

En naturlig fase i livet

På samme måde som puberteten er overgangsalderen også en naturlig fase i livet og i kroppens udvikling. Det er ikke en sygdom, men en naturlig proces, som alle kvinder gennemgår. Det er meget vigtigt at understrege. Man skal være klar over, at overgangsgener opstår for alle kvinder og er helt normale. Overgangsgener er ikke farlige, men de kan absolut give reduceret livskvalitet i flere år.

Brug Menakur

Indtagelse af Menakur kan bidrage til at lette dine gener. Indholdet er baseret på helt naturlige ingredienser, og produktet kan bruges regelmæssigt over tid uden fare for uønskede bivirkninger. Der er i dag flere tusinde kvinder, der bruger Menakur regelmæssigt og oplever både stærkt reducerede og helt forbigående gener.

Menakur inneholder aktive og virkningsfulle ingredienser

Menakur er det mest komplette og effektive præparat på markedet

Ingen andre naturlige præparater på markedet har et mere komplet virkningsområde. Menakur er det eneste produkt, du har behov for, hvis du vil modvirke dine overgangsgener, og det indeholder dokumenterede ingredienser med stor synergieffekt.

Menakur er udviklet for at tackle flere af problemområderne i overgangsalderen. Dette gør Menakur til et produkt, som det anbefales at bruge gennem hele overgangsalderen.

Menakur kan hjælpe mod: Udmattelse,  svimmelhed, hedeture, irritation energiløshed.