Menakur Ingredienser

Unik sammensætning

Menakur kan trygt bruges over tid. Indholdet i Menakur er helt naturligt, og produktet kan derfor bruges uden fare for uønskede bivirkninger. Ved indtagelse kan du dæmpe generne forbundet med overgangsalder og til sidst opleve, at generne forsvinder.

Ingredienserne i Menakur virker hurtigt og lindrer gener, du kan opleve i forbindelse med overgangsalderen som nattesved og hedeture. Ingen andre naturlige virkemidler på markedet har et mere komplet virkningsområde. Menakur er det eneste produkt, du har behov for, hvis du vil modvirke dine overgangsgener, og det indeholder dokumenterede ingredienser med stor synergieffekt. Her kan du læse mere om hovedingredienserne.

RødkløverRødkløver

Rødkløver kan lette hedeture og nattesved i overgangsalderen grundet indholdet af isoflavoner i plantens blomst og blade. Det er østrogenlignende stoffer, kendt som fytoøstrogen, som hjælper med at opretholde normale østrogenniveauer gennem overgangsalderen. Rødkløver virker derudover hormonbalancerende, og indholdet af fytoøstrogener deler mange egenskaber med det kvindelige kønshormon østrogen.

BiotinBiotin

Biotin bidrager til at opretholde normale slimhinder, hvad der ofte er et problem i overgangsalderen. Derudover bidrager biotin til normal psykologisk funktion, som kan modvirke humørsvingninger.

MagnesiumMagnesium

Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udmattelse, noget de fleste oplever i overgangsalderen. Flere kvinder oplever også svækkede knogler og udvikling af osteoporose, og magnesium hjælper derfor også ved at bidrage til opretholdelsen af normale knogler.

 

Brug og dosering