Menakur Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om Menakur™ og vores leveringsservice.

 1. Hvor mange tabletter skal jeg tage dagligt?

  Den anbefalede dagsdosis er 2 tabletter, og den bør ikke overskrides. Læs mere om brug og dosering her.

 2. Hvor lang tid tager det, før jeg mærker en effekt?

  De fleste mærker en effekt efter 2 uger til 3 måneders brug alt efter individuelle forudsætninger. Der vil altid være individuelle faktorer, der spiller ind. Nogle kunder rapporterer om effekt efter kun 6-7 dages brug, mens andre oplever god effekt efter 4 måneders brug. Er du usikker på din status, kan du kontakte kundeservice for personlig rådgivning og ændring af doseringsbehov og leveringsintervaller.

 3. Hvor længe varer en pakke med Menakur™?

  En pakke indeholder 30 portionsposer og varer en måned ved anbefalet dosis på 1 portionspose per dag. Har du individuelle behov, kan du kontakte kundeservice for rådgivning.

 4. Kan jeg drikke Menakur™ på tom mave?

  Ja, du kan fint drikke Menakur™ på tom mave, selv om vi vil anbefale et let måltid før indtagelse. Effekten af kaffen vil imidlertid være den samme som ved indtagelse i forbindelse med et måltid. Læs mere om brug og dosering her.

 5. Hvornår på dagen bør jeg tage Menakur™?

  Tabletterne kan tages samlet i løbet af dagen eller eventuelt en tablet om morgenen og en tablet om aftenen før sengetid. Du kan også tage Menakur™, når du vil i løbet af dagen, alt efter hvornår du oplever de kraftigste gener.

 6. Kan jeg bruge produktet sammen med medicin?

  Menakur™ er et naturligt produkt, der som udgangspunkt kan bruges sammen med medicin. Er du usikker, bør du altid konsultere din egen læge før brug, hvis du tager receptpligtig medicin.

 7. Hvad indeholder Menakur™?

  Her kan du læse mere om ingredienserne i Menakur™, og hvordan de virker.

 8. Vi er flere i husstanden, der bruger produktet. Kan vi få rabat?

  Hvis I er flere på samme adresse, der bruger produktet, kan I kontakte kundeservice og få en familierabat. Vi anbefaler, at en af jer bestiller først og derefter tager kontakt til os, så vi har nogle oplysninger i ordresystemet at forholde os til.

 9. Forpligter jeg mig til noget, når jeg bestiller Menakur™?

  Nej, vi sælger Menakur™ på abonnement uden bindingsperiode. Du får første pakke til halv pris for at prøve produktet, derefter får du tilsendt en pakke hver måned til ordinær pris. Du kan opsige leveringstjenesten, når du ønsker det, men dog senest 14 dage før udsendelse af næste pakke i tjenesten. Det er fordi, vi sender pakkerne af sted tidligere, så de er i din postkasse præcis 1 måned efter den forrige. Vi ønsker ikke, at du skal opleve pauser i din brug af Menakur™, men tværtimod får størst mulig effekt af produktet. Du kan også købe 6 eller 12 pakker uden abonnement til en særlig rabatpris.

 10. Jeg skal på ferie og ønsker at springe over en eller to forsendelser, hvordan?

  Ikke noget problem! Vi kan skræddersy en leveringsordning specielt til dig! Du skal bare kontakte kundeservice.

 11. Jeg finder ikke svar på mit spørgsmål, hvad gør jeg?

  Kontakt os! Vores kundeservicemedarbejdere er produktspecialister og rådgivere, som hjælper dig med alt fra personlig rådgivning til kundeforhold. Kontakt kundeservice i dag for hjælp, vi er her for dig.

 

Kontakt Bestil