Menakur Magasinet

– Efter brug af Menakur har jeg ingen hedeture

For at du skal opleve, hvor effektiv Menakur er, giver vi dig en pakke med 57% rabat!

Vi er stolte over, at mange tusinde danske kvinder vælger Menakur for at få kontrol med overgangsgenerne. Vi er overvældede over den positive modtagelse, Menakur har fået, og vi sætter stor pris på alle de gode tilbagemeldinger, der kommer.

Nu fejrer vi over 40.000 solgte pakker, og vi fejrer det med et fantastisk tilbud: Vi giver dig en prøvepakke til 57% rabat, med gratis fragt!

Alle kvinder bør prøve dette

Menakur er et kosttilskud, der anbefales og er solgt i tusinder i Skandinavien gennem de sidste år. Regelmæssig indtagelse har betydet, at problemer som nattesved, hedeture og dårlig nattesøvn er forsvundet for vores brugere.

– Jeg vil bare fortælle at efter brug af Menakur har jeg ingen hedeture. Det her virker for mig. Det er vidunderligt, siger Annelie.

thor

Menakur: Hjælper dig gennem overgangsalderen

– Efter at have anvendt Menakur i en måned kunne jeg mærke, at det hjalp på mine humørsvingninger, og at jeg sov bedre. Jeg er utroligt taknemmelig for, at jeg fandt Menakur, og jeg vil helt sikkert blive ved med at tage det, siger Linda.

Menakur hjælper dig med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen, som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Derudover indeholder Menakur D-vitamin, kalcium og magnesium – alle virkestoffer, der er vigtige for at styrke dine knogler.

Oplev effekten

Vil du prøve Menakur for at se, om det kan være noget for dig? Udfyld formularen herunder, så sender vi en prøvepakke til 57% rabat – med gratis fragt.

MenakurBestil til kampagnepris

Vi fejrer over 40 000 solgte pakker og giver dig Menakur til 57% rabat!

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 598 kr. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 299 per måned (dvs. 598 kr hver anden måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALTID GRATIS FRAGT!