Menakur Magasinet

– Jeg troede, det var for godt til at være sandt

Kvinder kan blive bedre til at snakke om overgangsgener, mener Turid Helene Dahl. Hun har selv døjet med voldsomme hedeture, som forsvandt, efter at hun opdagede naturmidlet Menakur.

– Jeg tænker ofte på vores mødre. I den generation var der mange, der sled sig gennem overgangsalderen på egen hånd. Sådan noget blev der ikke talt om. I vore dage er vi lidt bedre til det, men jeg synes, der bør være endnu større åbenhed om overgangsgener. Det er vigtig at tale om noget, der rammer så mange, siger Turid Helene Dahl.

Hedeturene kom i anfald

Turid har mærket problemerne på egen krop. Gennem lang tid oplevede hun voldsomme hedeture, som ramte hver anden time døgnet rundt. Det gik kraftigt ud over livskvaliteten.

Det værste er, at man bliver så udmattet

– Jeg sammenligner det med at få anfald. Hedeturene kom pludseligt og var så intense, at jeg måtte løbe hen til nærmeste vindue og åbne det på vid gab. Det er selvsagt ubehagelig at opleve det på arbejdet, men det værste er alligevel, at man bliver så udmattet, fortæller Turid.

Søvnløse nætter

Hedeturene om dagen var slemme, men nætterne var værst, fortæller Turid. Hun fik lidt og meget afbrudt søvn, som gik ud over både energi og humør.

– Jeg er vant til at være aktiv, både fysisk og mentalt. Nu mistede jeg imidlertid overskuddet og gnisten.

thor
Prøvepakke: Turid fik det hurtigt bedre efter at have brugt Menakur

Da hun faldt over en omtale af naturmidlet Menakur, og læste om andre kvinder, der havde gjort gode erfaringer, bestemte hun sig for at prøve produktet. – Det bedste er, at jeg meget hurtigt oplevede en bedring. Jeg ville imidlertid ikke sælge skindet, før bjørnen var skudt, så jeg gik nærmest og forventede tilbagefald. Det var først, da jeg havde brugt den første portion tabletter – og jeg havde fået det meget bedre – at jeg turde tro på det, smiler Turid.

Menakur fjernede hedeturene

I dag er hedeturene reduceret til et niveau, der ikke generer hende i hverdagen. . Turid har fået nattesøvnen tilbage og med den også energi, overskud og humør.

– Det kan min samlever bekræfte, ler Turid, som altid har været skeptisk over for østrogen og lægemidler.

Menakur er et 100 procent naturligt produkt

– Der er ingen grund til, at vi hver især skal bøvle med det. Hvis min historie kan bidrage til, at andre kan få hjælp, vil det være en stor glæde.

MenakurBestil til kampagnepris

Vi fejrer over 40 000 solgte pakker og giver dig Menakur til 57% rabat!

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 598 kr. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 299 per måned (dvs. 598 kr hver anden måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALTID GRATIS FRAGT!