Menakur Magasinet

Har du ikke prøvet Menakur endnu?

For at du skal opleve, hvor effektiv Menakur er, giver vi dig en pakke med 57% rabat!

Vi i Menakur ganske stolte over, at mange tusinde danske kvinder vælger Menakur for at få kontrol med overgangsgenerne. Vi er overvældede over den positive modtagelse, Menakur har fået, og vi sætter stor pris på alle de gode tilbagemeldinger, der kommer.

Nu fejrer vi over 40.000 solgte pakker, og vi fejrer det med et fantastisk tilbud:

Vi giver dig en prøvepakke til 57% rabat, med gratis fragt. Dette tilbud gælder, så længe lager haves. Køb her.

Alle kvinder bør prøve dette

Der er allerede flere tusinde danske kvinder, der bruger MenaKur. Regelmæssig indtagelse har betydet, at problemer som nattesved, hedeture og dårlig nattesøvn er forsvundet for vores brugere.

Menakur er rettet specielt mod gener knyttet til overgangsalderen. Menakur kan erstatte traditionelle østrogenkure, når du vil gardere dig mod bivirkninger, og når du ønsker et naturligt alternativ til behandling med receptpligtig medicin.

thor
Specialudviklet: Menakur er for kvinder i overgangsalderen

Menakur hjælper dig med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen, som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Derudover indeholder Menakur D-vitamin, kalcium og magnesium – alle virkestoffer, der er vigtige for at styrke dine knogler.

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig at have fundet noget, som hjælper mod hedeturene, siger May Ingunn.

Oplev effekten

Vil du prøve Menakur for at se, om det kan være noget for dig? Udfyld formularen herunder, så sender vi en prøvepakke til 57% rabat – med gratis fragt. Dette tilbud gælder, så længe lager haves.

MenakurBestil til kampagnepris

Vi fejrer over 40 000 solgte pakker og giver dig Menakur til 57% rabat!

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 598 kr. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 299 per måned (dvs. 598 kr hver anden måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALTID GRATIS FRAGT!