Menakur Magasinet

Menakur hjælper dig gennem overgangsalderen

Et naturligt kosttilskud udviklet for at hjælpe kvinder gennem overgangsalderen. Den unikke sammensætning af ingredienser hjælper mod langt de fleste normale gener under overgangsalderen, specielt hedeturene.

Hvad gør Menakur?

Virkestofferne i Menakur er nøje udvalgt, så de giver optimal effekt i overgangsalderen. Rødkløver er rig på naturlige, østrogenlignende isoflavoner, som kan reducere hedeture og genoprette hormonbalancen i kroppen. Menakur er det produkt, der bedst kan give øget livskvalitet for dem, der oplever de typiske gener, som opstår i overgangsalderen: Humørsvingninger, lidt energi, søvnforstyrrelser og specielt hedeture.

thor
Fik kontrol: Med Menakur har May fået bugt med overgangsgenerne

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig at have fundet noget, der hjælper mod hedeturene, siger May Ingunn.

Menakur indeholder også magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrager til en normal funktion af nervesystemet og reduktion af træthed og udmattelse. B6-vitamin bidrager yderligere til regulering af hormonel aktivitet. Menakur er derudover det eneste produkt mod overgangsgener, der indeholder tranebær, som kan lette og lindre ved urinvejsinfektion.

Flere tusinde kvinder bruger Menakur mod hedeture

Der er allerede flere tusinde norske kvinder, der bruger MenaKur. Regelmæssig indtagelse har betydet, at problemer som nattesved, hedeture og dårlig nattesøvn er forsvundet for vores brugere.
90 % af kvinder oplever, at overgangsalderen indtræffer mellem 45 og 55 år, mens 5 % oplever, at den indtræffer, efter de er fyldt 55. I denne periode anbefales det at bruge et kosttilskud, som kan lette generne.

MenakurBestil til kampagnepris

Vi fejrer over 40 000 solgte pakker og giver dig Menakur til 57% rabat!

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 598 kr. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 299 per måned (dvs. 598 kr hver anden måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALTID GRATIS FRAGT!