Menakur Magasinet

May Ingunns hedeture forsvandt natten over

– Jeg har prøvet næsten alt, men ingenting har hjulpet mod mine overgangsgener. Menakur virkede fra dag ét!

May Ingunn Bye var i en desperat situation. Hedeturene, som først meldte sig for to, tre år siden, var i gang med at gøre livet meget svært for hende. Problemet var værst om natten, og efterhånden medførte det, at den 51-årige kvinde fra Narvik fik alvorlige søvnproblemer. – Hedeture og nattesved er noget, mange kvinder på min alder bøvler med. For mig gik det ud over søvnkvaliteten. Ja, ikke bare det. Livskvaliteten blev meget dårligere, når jeg ikke fik hvile til at samle kræfter, men blev liggende og vendte mig i vådt sengetøj.

Virkede fra første dag

En omtale af naturproduktet Menakur fangede May Ingunns interesse. Hun havde allerede prøvet næsten alt, man kunne opdrive af præparater mod overgangsgener, og var blevet skuffet hver gang.
– Jeg bestemte mig alligevel for at teste det, for så kunne jeg i hvert fald sige, at intet var uprøvet. Forventningerne var altså ikke store, men glæden desto større, da jeg oplevede, at Menakur virkede fra dag ét, siger May Ingunn.

thor
Fik kontrol: Med Menakur har May fået bugt med overgangsgenerne

Allerede natten efter, at hun tog sin første tablet, var hedeturene meget mindre irriterende. Og sådan fortsatte det: Snart kunne May Ingunn sove godt og behageligt hele natten.

Helt ny hverdag

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig at have fundet noget, der hjælper mod hedeturene. Det sker stadig, at jeg bliver lidt varm, men jeg er så lidt generet, at det næsten ikke er værd at nævne. God søvn giver mig det overskud, jeg har brug for til både job og fritid.

Det synes jeg er en klokkeklar besked: Menakur virker!

Det er rigtig fint, hvis mine erfaringer kan bidrage til, at andre kan få en lidt lettere hverdag, siger May Ingunn.

MenakurBestil til kampagnepris

Vi fejrer over 40 000 solgte pakker og giver dig Menakur til 57% rabat!

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 598 kr. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 299 per måned (dvs. 598 kr hver anden måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALTID GRATIS FRAGT!