Menakur Magasinet

Det kan du forvente af Menakur

Et naturligt hjælpemiddel i overgangsalderen. Sådan fungerer det

Menakur er skabt til at blive brugt over tid og som et hjælpemiddel gennem hele overgangsalderen. Her forklarer vi dig lidt mere om, hvad du kan forvente af Menakur, samt hvordan produktet virker i kroppen.

Kroppens metabolisme er individuel

Metabolisme er en generel betegnelse for den kemiske proces i kroppen, der omsætter luft, mad og andre materialer til stoffer, som kroppen skal bruge for at kunne fungere. Selv om metabolismen i det store og hele er den samme for os alle, er der individuelle forskelle. Den kemiske balance i kroppen, og hvor hurtigt næringsstofferne omsættes, varierer for eksempel fra den ene person til den anden. Disse individuelle forskelle er i høj grad bestemt af de gener, vi har arvet fra vores forældre.

Nogle af vores kunder oplever en umiddelbar effekt, mens det for andre tager 2-3 måneder

Derfor kan det være individuelt, hvornår virkningen indtræffer for hver enkelt. Mange af vores kunder oplever en umiddelbar effekt på deres gener relateret til for eksempel hedeture, mens andre først oplever ændringer efter to-tre måneders brug. Det er derfor vigtigt, at du får en rutine, hvor du husker at tage dine tabletter hver dag. På den måde får kroppen tid til at vænne sig til produktet, så forudsætningerne for, at produktet kan hjælpe dig, er til stede.

Du kan være tryg ved, at kroppen tager virkestofferne til sig, selv om du måske ikke mærker så meget i starten.

Metaboliske forstyrrelser

Generelt er der to typer metaboliske forstyrrelser, der er knyttet til fordøjelsessystemet. Den ene type er problemer, der skyldes, at vi spiser eller drikker for meget eller for lidt, noget vi bestemmer selv. Andre ernæringsforstyrrelser kan skyldes mangel på vitaminer og mineraler i kosten. Vitaminer og mineraler spiller en vigtig rolle i normal metabolisme, fordi de tilfører kroppen stoffer, som kroppen ikke selv kan producere. Vitaminer og mineraler indgår derfor i det, vi betegner som en sund kost, og mangel på dem kan påvirke metabolismen negativt.

Menakur indeholder vigtige vitaminer og mineraler, der har en synergieffekt. Daglig tilførsel af disse vitaminer og mineraler giver grundlag for, at produktets specifikke virkning – i dette tilfælde mod dine overgangsgener – vil vise sig.

Hedeture

Ovenfor har vi forklaret dig, hvordan metabolismen spiller en rolle for den effekt, du kan forvente. Menakur indeholder planteøstrogener i form af ekstrakt fra sojabønner, rødkløver, alfalfa og hørfrø. Disse planteøstrogener har vist god effekt mod hedeture. Det faktum, at Menakur er baseret på naturlige indholdsstoffer i form af planteøstrogener, betyder, at et regelmæssigt indtag over tid ikke er forbundet med bivirkninger. Produktet kan bruges hver dag.

thor
Kvit hedeturene: Flere af vores kunder har fået reduceret deres gener markant

Planteøstrogenerne er rige på naturlige, østrogenlignende isoflavoner, som kan reducere hedeture og genoprette hormonbalancen i kroppen.

Din overgangsalder

Menakur hjælper dig med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen, som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Derudover indeholder Menakur D-vitamin, kalcium og magnesium – alle virkestoffer, der er vigtige for at styrke dine knogler. Her i Norge ligger vi i verdenstoppen, når det gælder knoglebrud, og kvinder er særligt udsatte. Kvinder oplever knogleskørhed i højere grad end mænd, fordi de som udgangspunkt har lavere knoglemasse, og fordi kvinder desuden oplever et drastisk fald i knoglemasse i overgangsalderen.

Pas på dine knogler i overgangsalderen!

Når du er kommet i overgangsalderen, skal du være omhyggelig med at få de virkestoffer, der styrker knoglerne. Menakur indeholder ingredienser, der giver ernæringsmæssig støtte i denne periode med forandringer.

Hvad nu?

Brug Menakur hver dag, tag en tablet i forbindelse med dagens første og sidste måltid. Du kan også tage begge tabletter på én gang. Det vigtigste er, at du tager din dosis hver dag. Vi opfordrer til regelmæssig indtagelse over tid, så du kan få gavn af hele produktets virkning. Der er i dag flere tusinde kvinder i hele Skandinavien, der har fået bugt med deres overgangsgener. Det er vi naturligvis meget stolte over!

May Ingunn er en af dem, og hende kan du læse mere om her.