Menakur Magasinet

Det er en drøm af et produkt!

– På grund af overgangsalder har jeg gennem længere tid døjet med hedeture om natten, som har gjort, at jeg stort set ikke har sovet. Efter at have brugt Menakur i en måned er generne allerede aftaget markant.

Det fortæller Linda, som er 42 år og bor i Oslo. Hedeturene var til stor gene for hende, og hun var nødt til at finde en løsning. Efter at hun begyndte at tage Menakur, oplevede hun en stor forandring i sit liv:

– Jeg prøvede mig frem med forskellige produkter, men jeg følte ikke, at de hjalp. Til sidst var jeg lige ved at give op. Så fik jeg et tip om Menakur af en god ven, og det tip er jeg meget glad for, siger Linda.

Det gjorde underværker. Hedeturene forsvandt næsten med det samme, og nu, hvor Menakur er blevet en naturlig del af hendes hverdag, har Linda det bedre end nogensinde.

– Det er vidunderligt at kunne sove hele natten uden at vågne badet i sved og i stedet føle sig afkølet og veludhvilet, siger Linda.

Det bedste produkt mod hedeture

Menakur hjælper dig med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen, som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Derudover indeholder Menakur stoffer, der er gavnlige for knoglerne, for eksempel D-vitamin, kalcium og magnesium.

Endelig kan jeg sove, så jeg slipper for at være så træt om dagen

– Efter at have anvendt Menakur i en måned kunne jeg mærke, at det hjalp på mine humørsvingninger, og at jeg sov bedre. Jeg er utroligt taknemmelig for, at jeg fandt Menakur, og jeg vil helt sikkert blive ved med at tage det.

Det gjorde underværker!

Jeg kan varmt anbefale det til alle, der leder efter et naturligt middel til at slippe for svedeture og gerne vil have det lidt bedre ovenikøbet, siger Linda.

Vi fejrer – Oplev effekten!

Vi fejrer, at vi har solgt over 40 000 pakker:

Vil du prøve Menakur for at se, om det kan være noget for dig? Udfyld formularen herunder, så sender vi en prøvepakke til 57% rabat – med gratis fragt. Dette tilbud gælder, så længe lager haves.

MenakurBestil til kampagnepris

Vi fejrer over 40 000 solgte pakker og giver dig Menakur til 57% rabat!

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 598 kr. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 299 per måned (dvs. 598 kr hver anden måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALTID GRATIS FRAGT!