Menakur Magasinet

Derfor kan rødkløver hjælpe mod overgangsgener

Rødkløver kan modvirke hedeture og tørre slimhinder i overgangsalderen. Urten indeholder nemlig et væksthormon, der minder om østrogen.

Kosttilskuddet Menakur indeholder rødkløver og andre naturlige ingredienser – og er udviklet for at hjælpe kvinder gennem overgangsalderen. Problemer med slimhinder og hedeture er almindelige gener, og Menakur kan hjælpe mod netop dette.

For godt til at være sandt

9 ud af 10 kvinder, som har prøvet Menakur, er så tilfredse, at de vil anbefale produktet til andre: 
– Jeg troede, det var for godt til at være sandt, siger Turid Helene Dahl, 53, som blev af med sine problemer med hedeture, da hun begyndte at bruge Menakur. 
– Nu har jeg fået min energi tilbage!

Kan regulere hormoner

Men hvordan virker rødkløver? Jo, rødkløver indeholder et væksthormon – det såkaldte fytohormon – som ligner det kvindelige kønshormon østrogen.

thor
Specielt udviklet: Indeholder også vækstøstrogener fra sojabønner, lucerne og hørfrø.

Urten er en plante og er kendt for sin evne til at kunne regulere hormoner. Den anses som særdeles velegnet ved overgangsgener som hedeture, svedeture og tørre slimhinder. Foruden rødkløver indeholder Menakur også vækstøstrogener fra sojabønner, lucerne og hørfrø – vækstøstrogener, som har vist sig at have en god effekt mod hedeture.

Det her er Menakur

• Et komplet kosttilskud mod overgangsgener.
• Anbefales, hvis du ikke vil bruge receptpligtige østrogenpræparater, der kan give bivirkninger, men hellere vil have et naturligt alternativ med stor effekt.
• Indeholder naturlige urter, rødkløver, tranebær, magnesium og B-vitamin.
• Menakur modvirker: Hedeture
, træthed
, nattesved
.

Nu har vi solgt over 40.000 pakker! Det fejrer vi ved at tilbyde dig Menakur™ til HALV PRIS! Tilbuddet gælder, så længe lager haves.

MenakurBestil til kampagnepris

Vi fejrer over 40 000 solgte pakker og giver dig Menakur til 57% rabat!

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 598 kr. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 299 per måned (dvs. 598 kr hver anden måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALTID GRATIS FRAGT!