Menakur Magasinet

9 ud af 10 kvinder i overgangsalderen anbefaler Menakur

Menakur™ blev udviklet for at hjælpe kvinder i overgangsalderen på en naturlig måde. Danske kvinder er så tilfredse med Menakur, at hele 9 ud af 10 kunder anbefaler produktet til andre kvinder i overgangsalderen.

Når kvinder når 40-års-alderen, sker der gradvise forandringer i kroppen. Man mærker forskellige og uklare signaler fra kroppen, og generne, der opstår i overgangsalderen, kan for mange være meget ubehagelige. Derfor er vi i Menakur ganske stolte over, at mange tusinde danske kvinder vælger Menakur for at få kontrol med overgangsgenerne.

thor
Specialudviklet: Menakur er for kvinder i overgangsalderen

Vi er overvældede over den positive modtagelse, Menakur har fået, og vi sætter stor pris på alle de gode tilbagemeldinger, der kommer.

Bliver hedeturene kvit

90 % af kvinderne oplever, at overgangsalderen indtræffer mellem 45 og 55 år, mens 5 % oplever, at den indtræffer, efter de er fyldt 55. I den periode oplever særdeles mange kvinder hedeture og generende nattesved. Menakur™ har bidraget til at reducere hedeturene for flere tusinde danske kvinder, og hos nogle forsvinder de helt. Turid troede, at det var for godt til at være sandt, så effektivt var Menakur for hende. Læs historien her.

May Ingunn er også en af vores tilfredse kunder. Hun havde prøvet næsten alt, men ingen af produkterne hjalp hende mod overgangsgenerne. Menakur virkede fra dag ét.

thor
Fik kontrol: Med Menakur har May fået bugt med overgangsgenerne

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig at have fundet noget, som hjælper mod hedeturene, siger May Ingunn.

Stadig flere kvinder oplever effekten

Menakur hjælper dig med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen, som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Derudover indeholder Menakur D-vitamin, kalcium og magnesium – alle virkestoffer, der er vigtige for at styrke dine knogler.
I Danmark ligger vi desværre i verdenstoppen, når det gælder knoglebrud, og kvinder er særligt udsatte. Kvinder oplever knogleskørhed i højere grad end mændene, fordi de som udgangspunkt har mindre knoglemasse og desuden oplever et drastisk fald i knoglemasse i overgangsalderen.

Oplev Menakur-effekten

Vil du prøve Menakur for at se, om det kan være noget for dig? Udfyld formularen herunder, så sender vi en prøvepakke til halv pris – med gratis fragt. Dette tilbud gælder, så længe lager haves.

MenakurBestil til kampagnepris

Vi fejrer over 40 000 solgte pakker og giver dig Menakur til 57% rabat!

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 129 kr for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 598 kr. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 299 per måned (dvs. 598 kr hver anden måned). Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALTID GRATIS FRAGT!